bijzonder klein.

De krachtigste capsule met geconcentreerd wasmiddel ter wereld.

Perfect afgestemd.

We hebben twee jaar aan de ontwikkeling van onze unieke formule gewerkt. Door deze smol-technologie; voldoen onze fantastische wascapsules aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Bewezen werking.

Onze wascapsules zijn getest op basis van de geldende normen binnen de industrie. Daaruit bleek dat ze minstens net zo goed zijn als de grote merken, en daar zijn we best trots op.

Speciale verpakking.*

Bij de ontwikkeling van onze revolutionaire verpakking zonder plastic hadden we twee doelen: dat deze de capsules zou beschermen in de post en zo min mogelijk ruimte zou innemen.

Dankzij de speciaal ontwikkelde kindersluiting kunnen kleine kinderen de doos niet openmaken. Volg altijd de 10 veiligheidstips van smol.

*patent aangevraagd

Bespoke packaging

Heerlijke geur.

Onze unieke geur is zorgvuldig samengesteld op basis van ethisch geproduceerde essentiële oliën. Hierdoor ruikt het wasmiddel fris en aangenaam, niet te sterk of kunstmatig.

Bewuste keuze.

Met onze smol-technologie zijn we erin geslaagd om een wascapsule te ontwikkelen met minder toegevoegde chemicaliën per lading dan andere merken. Lees hier meer. Toch komt je was nog steeds stralend schoon uit de machine.

Voor onze verpakkingen gebruiken we duurzame materialen die bovendien 100% recyclebaar zijn.

Alleen getest
op theedoeken.

Al onze producten zijn diervriendelijk, Leaping Bunny-gecertificeerd en 100% vrij van ingrediënten van dierlijke afkomst.

wonderbaarlijk smol.

Wij hebben er het volste vertrouwen in dat je tevreden zult zijn met onze wasmiddelcapsules; daarom durven we best een 'niet goed, geld terug'-garantie te geven.

Klik hier voor meer productinformatie.

Probeer de nieuwe smol-wascapsules gratis uit.

Vragen? Kijk eens bij onze Veelgestelde vragen.